Per a empreses i professionals amb necessitats d’espai a partir de 10 llocs de treball i que desitgen beneficiar-se de tots els avantatges que suposa ubicar-se en un centre de negocis.

La proposta de NETWORKIA inclou mobiliari complet per cada lloc de treball, tecnologia veu i dades, instal·lacions, consums d’aigua i electricitat, manteniment, neteja de l’oficina, servei de recepció, secretariat, sales de reunió … Adaptem cada solució en funció de les necessitats del client.

Disposem d’una àmplia varietat d’espais a Madrid i Barcelona llestos per ser adaptats “a la carta”. Gràcies a la solució Business Center a la Carta de NETWORKIA Business Center, les empreses podran destinar tot el seu esforç a desenvolupar la seva activitat mentre nosaltres ens ocupem de la resta.

Contacti amb nosaltres!


NETWORKIA manté una posició única per proporcionar al vostre negoci exactament l'espai que necessita, en el moment que ho vulgueu. Tots els nostres centres de negocis tant a Madrid com a Barcelona compten amb tota la infraestructura necessària per oferir la millor solució en oficines flexibles i despatxos moblats, oficina virtual i domiciliació de societats, sales de reunions i formació així serveis de caràcter administratiu com l'atenció personalitzada de trucades i la gestió d'agendes. Disposem de centres de negocis a Barcelona i a Madrid.

NETWORKIA gestiona 4 centres de Negocis, 2 a Madrid i 2 a Barcelona

NETWORKIA BUSINESS CENTER neix al març de 2012 com a resposta a les necessitats d’expansió d’un grup amb més de 10 anys d’experiència en el sector

 

Sol·licita informació


Concepte

Centres

Desitjo donar-me d'alta en les newsletters

Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
Anar a Dalt