Per a empreses i professionals amb necessitats d’espai a partir de 10 llocs de treball i que desitgen beneficiar-se de tots els avantatges que suposa ubicar-se en un centre de negocis.

La proposta de NETWORKIA inclou mobiliari complet per cada lloc de treball, tecnologia veu i dades, instal·lacions, consums d’aigua i electricitat, manteniment, neteja de l’oficina, servei de recepció, secretariat, sales de reunió … Adaptem cada solució en funció de les necessitats del client.

Disposem d’una àmplia varietat d’espais a Madrid i Barcelona llestos per ser adaptats “a la carta”. Gràcies a la solució Business Center a la Carta de NETWORKIA Business Center, les empreses podran destinar tot el seu esforç a desenvolupar la seva activitat mentre nosaltres ens ocupem de la resta.

Contacti amb nosaltres!

NETWORKIA gestiona 3 centors de Negocios, 2 en Madrid y 1 en Barcelona

NETWORKIA BUSINESS CENTER nace en marzo de 2012 como respuesta a las necesidades de expansión de un grupo con más de 10 años de experiencia en el sector

 

Sol·licita informació


Concepte

Centres

Desitjo donar-me d'alta en les newsletters

Summer time 2018: Estrena oficina abans del 31/07 i l’AGOST surt Gratis Ja queda poc per a les desitjades vacances. En aquesta ...
Anar a Dalt