Canvi de paradigma en la transparència financera: nous vehicles que no tenen res a amagar

Saps exactament on van a parar els teus diners quan inverteixes en un fons d’inversió del teu banc? I en un pla de pensions? Entens on estàs invertint quan t’ofereixen una estructura o un convertible?

Les ensenyances que podem extreure de les experiències viscudes en els últims anys han servit per revelar fins a quin punt la opacitat pot convertir-se en un factor d’alt risc que, en mercats tensionats, té com a conseqüència importants pèrdues.

A diferència del immobilisme en aquesta matèria de la banca tradicional, nous actors estan obrin camí a un canvi de paradigma. Nous instruments financers que permeten al inversor conèixer perfectament on estan invertits els seus estalvis, amb plena tranquil·litat inclús participant o decidint directament on invertir o no invertir. Aquest és o hauria de ser el model de gestió i transparència que totes les alternatives financeres haurien de seguir en el futur per no repetir errors del passat.

En aquesta jornada volem presentar tres eines d’inversió que, no només milloren el retorn i la diversificació de les seves carteres, sinó que abanderen aquest avenç cap a la transparència.

  • ROBUST Global Investment: inversió de qualitat en Renda Variable. Des de ROBUST entenem una bona experiència d’inversió com la combinació d’un bon rendiment amb un risc controlat. Amb la màxima transparència i comunicació, que permet a l’inversor en tot moment entendre be el producte i la estratègia. La inversió ha de ser diversificada i els actius senzills. Addicionalment nosaltres afegim criteris RSC per seleccionar les empreses.
  • Democràtic SICAV: gestió independent i flexible amb seny. Un vehicle d’inversió que té com objectiu donar un pas endavant en transparència e informació, a más de diferenciar-se de la resta d’alternatives d’inversió apostant per una filosofia i estil propis. Una filosofia basa en gestionar de forma consistent, racional i comprensible per a tots els accionistes. Un fet tan senzill però alhora tan complicat d’aconseguir com es gestionar amb seny.
  • Arboribus: Crowdlending o la “renda fixa” per PIMES. A través d’un sistema totalment online, Arboribus ha desintermediat el sector dels préstecs bancaris i facilita que inversors privats puguin fer préstecs a PIMES de forma molt àgil, segura i rendible, decidint directament en quines empreses inveritr. Amb 2.500 inversors registrats, ha concedit 2,3 milions en préstecs amb un retorn net mig del 7,12%.

A qui es dirigeix?

  • Estalviadors, inversors particulars, empresaris i gestors de patrimonis que busquin conèixer nous productes d’inversió i analitzar els seus avantatges respecte els productes tradicionals.

PROGRAMA

18.00 h    Recepció

18.20 h    Presentació del acte

18.30 h    Robust SICAV  –  Lluís Peralta, CEO Robust SICAV

18.45 h    Democràtic SICAV –  Hugo Casanovas, President Democràtic SICAV.

19.00 h    Arboribus: Crowdlending – Josep Nebot, co-fundador d’Arboribus.

19.15 h    Preguntes i networking.

Inscribirme
Añadir a Outlook
Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
Anar a Dalt