El canvi ja no és una opció. És una realitat. En què pot ajudar-te el coaching?

En moments de crisi social, com la que estem vivint, el canvi personal no és només una opció, és una realitat per a la qual no tothom està preparat.

Alinear-se amb un mateix i amb els seus valors, és a dir, pensar, sentir i actuar d’acord a ells, és una necessitat que es torna imprescindible per sentir que un està en el camí correcte.

El Coaching és una disciplina de canvi que ajuda en tot aquest procés. Si sents que estàs necessitant eines per liderar la teva vida tant personal com professional, el Coaching és sens dubte la teva opció.

Et convidem a descobrir el que el món del Coaching pot aportar a la teva vida en la conferència que tindrà lloc a NETWORKIA Portal de l’Anel dia 16 d’octubre a les 16 hrs.

montse lopezMontse López és Llicenciada en ADE, amb amplia formació en Direcció i estratègies d’equips de venda. 25 anys d’experiència en entorns Multinacionals , coordinant equips internacionals.

Coach personal i executiva. Master en Coaching Personal i Ejecutiu. Certificada per ASESCO nº. 10497.

Delegada de l’Escola de formació Integral de Coaching “Efic” a Barcelona.

Col·laboradora habitual de programes de Radio.

Bloguera i  ponent de cursos, tallers i seminaris.

Experta en vendes, creació d’estratègies de lideratge i comunicació.

Experta en gestió del temps.

Creadora del programa de desenvolupament personal “La triple A”. Autoconeixement, Actitut i Acció.

Fundadora de “Coaching per el Benestar”. CpB. Www.mlbcoaching4u.es

“Des de petita siempre vaig creure en que tots tenim un poder interior que ens acompanya. Crec en les persones i en el seu desenvolupament personal des de l’Autoconeixemnet, Actitut i Acció. La vida em va portar al Coaching, i el Coaching em va canviar la vida.”

@mlbcoaching4u

www.mlbcoaching4u.es

 

Inscribirme
Añadir a Outlook
Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
Anar a Dalt