La copia de seguretat com a servei a l’abast de tots (ACTE CANCEL·LAT)

Foto_mailing_replicaliaActualment, els equips informàtics són la columna vertebral de l’empresa perquè contenen informació essencial. Ja sigui per errors humans o catàstrofes, podem veure’ns en situacions en què aquesta informació es troba en perill, i la seva pèrdua suposaria greus conseqüències per a l’empresa, tant econòmiques com empresarials. Prendre mesures preventives com realitzar un backup podria ser una solució per salvaguardar el benestar de la nostra empresa.

Replicalia és una companyia especialitzada en la còpia i la recuperació de dades, que usant la tecnologia més avançada, garanteix la restauració de la informació de manera ràpida i fiable, reduint riscos i estalviant costos. Gentelcom integra la solució de Replicalia dins d’un model global de serveis, com a punt únic de contacte, gestionant el servei i assessorant al client en la transformació evolutiva del mateix.

replicalia-logo

Más informació sobre serveis Gentelcom

Gentelcom logo-300x202

 Agenda:

  • Còpies de seguretat com a servei
  • ¿Quines són les dades crítics de la seva empresa?
  • La importància de la gestió dels serveis estratègics per a la seva empresa.
  • Conclusions
  • Networking Coffee
Inscribirme
Añadir a Outlook
Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
Anar a Dalt