Marca personal i identitat digital

Dins l’entorn professional es prou significatiu parlar de quina és la teva contribució/ aportació a l’empresa o mercat el qual pertanys. Però aquesta contribució tindrà més valor en la mesura que es diferenciï dels altres.  I per què hi hagi diferenciació hauràs de triar entre destacar amb el que fas, o ser senzillament “un ou més  a la cistella”.

En aquesta jornada descobriràs eines que t’ajudaran a estimular el propi talent, identificant una identitat digital poderosa i també aprofitant les oportunitats que ens brinden les xarxes socials.

  • Què cal tenir en compte per construir la teva marca?
  • Quines son les raons que et fan necessari i com comuniques els teus atributs?
  • Marca personal online. 8 passes bàsiques
  • Utilitats d’una marca personal ben construïda

PONENTS:

Francesc Quer

francescquerPsicòleg de desenvolupament Organizacional i coach. Es especialista en desenvolupar el talent i marca personal/professional d’emprenedors, empresaris i managers d’empresa, amb diferents modalitats de coaching, mentoring i counselling

Membre de la Junta Directiva del Col∙legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, dins l’àrea de les Organitzacions i del Treball, coordina també el Grup de Treball Comunicació i conflicte a les Organitzacions; és assessor especialista en màrqueting i vendes d’ACCIO10, col∙labora amb la Federació Internacional de Coaching, i és membre del Grup de Treball de suport a l’emprenedoria de Sant Cugat, i del CIT.

Més informació a www.coactiva.es   o    http://francescquer.blogspot.com.es/

Dolors Liria

dolors liriaPsicòloga psicoterapeuta i Coach. Especialista en els aspectes psico-socio emocionals i de relació a les xarxes socials

Tresorera de la Secció Psicologia de les Organitzacions i del Treball i Coordinadora del Grup de Treball “Psicologia, Organitzacions i 2.0”, des del que està organitzant i coordinant actualment el Cicle de Conferències amb al mateix nom, al Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Més informació a www.psicologiaysocialmedia.com    o   @Dliria

Detalls:

Data: Dijous 15 de maig, de 16:00 a 17:30h

Lloc: Sala Picasso – NETWORKIA Portal de l’Àngel (Portal de l’Àngel, 36, 08002 Barcelona)

Acte gratuit – 50 places.

Inscribirme
Añadir a Outlook
Anar a Dalt