Gestió d’agendes

Amb aquest servei NETWORKIA fa un pas més en l’atenció telefònica. La gestió d’agendes permet en tot moment tenir accés a modificar les seves cites així com els seus horaris de treball perquè nosaltres puguem donar informació actualitzada als seus clients.

Aquest servei és ideal per a professionals independents (metges, advocats, arquitectes, enginyers…) perquè podran dedicar-se plenament a les seves activitats professionals sent gestionada la seva agenda i les seves trucades per nosaltres.

En qualsevol moment tindrà accés a la seva agenda via Internet i nosaltres podrem confirmar-li les cites o comunicar-li les anul·lacions d’última hora sense haver de preocupar-se de l’actualització ni de la creació de la mateixa.

Si ho desitja, en acabar la jornada podrem enviar-li l’agenda de l’endemà per correu electrònic.

Casos pràctics de gestió:

 • Concertació d’entrevistes o assistents a una reunió: en el cas d’organitzar una reunió on va convocar als assistents li representa una inversió en temps important pot comptar amb nosaltres i així evitar les trucades i repeticions de trucada per confirmar l’assistència a aquest tipus d’esdeveniments.
 • Missatges recordatoris a les visites: el dia de la visita al seu client rebrà un missatge recordatori via e-mail o sms avisant-li del la hora de la reunió. Vostè podrà especificar el temps d’antelació amb el qual vol avisar als seus clients.
 • Trucada telefònica recordatori: la nostra telesecretaria trucarà als contactes de la seva agenda per confirmar o recordar l’hora i la data de la cita. D’aquesta manera podrem confirmar la visita, modificar la data o cancel·lar la i així no perdre temps innecessaris per manques d’assistència.
 • Reassignació de llistes d’espera: en el cas que un client no pugui assistir a la seva cita, en aquest moment cridarem als quals estiguin en llista d’espera perquè pugui optimitzar el seu temps i millorar els beneficis.
 • Impossibilitat de veure al client: en el cas d’un imprevist o retard sempre trucarem al seu client per comunicar-li l’anul·lació de la cita i programar un altre dia per a la visita.
 • <*strong>Ideal per a professionals independents o per la *convocatorio d’assistents a reunions.

  +Info Workspaces

  Altes serveis

  Seguretat, custodia de dades i destrucció segura de documents
  Serveis de secretariat
  Producció audiovisual
  Plans de contingència
  Impressió i reprografia
  Gestió de reserves, hotels, restaurants i viatges de negocios
  Catering
  Atenció telefònica personalitzada
  Assessorament marketing on line


  Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
  Anar a Dalt