Barcelona és una de les millors ciutats per implantar un negoci. Si es planteja llogar una oficina per desenvolupar una nova activitat o bé traslladar el seu negoci a una altra ubicació és important meditar aquesta decisió. Valorem l’opció d’establir-nos en un centre de negocis de Barcelona? I si efectivament estem decidits per un Business Center a Barcelona, ​​ara ha arribat el moment de decidir quin.

La proposta de NETWORKIA centre de negocis resulta ser una de les més completes combinant les oficines moblades, una potent i simètrica connexió a internet, bons de sales de reunions i aules de formació, atenció de trucades personalitzada, flexibilitat de contracte (hores, dies, mesos , anual) així com una bateria de serveis tècnics i administratius que facilitaran en tot moment el seu dia a dia.

No perdi més temps i consulti’ns! Comprovarà que podem optimitzar els seus costos amb caràcter immediat i començarà a disposar de tot el temps del món per desenvolupar el seu negoci ja que de tota la resta (infraestructura, tecnologia, instal·lacions, serveis de secretariat …) ens ocupem nosaltres.

Anar a Dalt