Barcelona.

LAS SINERGIAS EMPRESARIALES EN NUESTROS CENTROS DE NEGOCIOS, NUESTRA PRINCIPAL RAZÓN DE SER

Barcelona és una de les millors ciutats per implantar un negoci. Si es planteja llogar una oficina per desenvolupar una nova activitat o bé traslladar el seu negoci a una altra ubicació és important meditar aquesta decisió. Valorem l’opció d’establir-nos en un centre de negocis de Barcelona? I si efectivament estem decidits per un Business Center a Barcelona, ​​ara ha arribat el moment de decidir quin.

La proposta de NETWORKIA centre de negocis resulta ser una de les més completes combinant les oficines moblades, una potent i simètrica connexió a internet, bons de sales de reunions i aules de formació, atenció de trucades personalitzada, flexibilitat de contracte (hores, dies, mesos , anual) així com una bateria de serveis tècnics i administratius que facilitaran en tot moment el seu dia a dia.

No perdi més temps i consulti’ns! Comprovarà que podem optimitzar els seus costos amb caràcter immediat i començarà a disposar de tot el temps del món per desenvolupar el seu negoci ja que de tota la resta (infraestructura, tecnologia, instal·lacions, serveis de secretariat …) ens ocupem nosaltres.

Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
Anar a Dalt