Centres de negocis.

LAS SINERGIAS EMPRESARIALES EN NUESTROS CENTROS DE NEGOCIOS, NUESTRA PRINCIPAL RAZÓN DE SER

Networkia Business Center / Centres de negocis

NETWORKIA destaca pels seus centres de negocis a les dues principals ciutats del país: Madrid i Barcelona.

Els nostres business centers ofereixen servei d’oficines equipades amb mobiliari, connexió a internet mitjançant fibra òptica simètrica i WIFI a totes les zones comunes, climatització, servei de neteja

D’altra banda, presentem l’opció d’oficina virtual en què a més de la domiciliació de societats poden contractar el servei d’atenció de trucades personalitzat, bons de sales de reunions, oficines per dies o hores i fins accés 24×7 a les nostres zones comunes.

Sinó coneix el nostre centre de negocis a Barcelona ni ha estat al nostre centre de negocis Madrid Gran Via o Business Center La Moraleja, us animem a navegar entre les nostres seccions per conèixer-nos millor i contacti amb nosaltres per concertar visita a qualsevol dels nostres centres de negocis.


NETWORKIA manté una posició única per proporcionar al vostre negoci exactament l'espai que necessita, en el moment que ho vulgueu. Tots els nostres centres de negocis tant a Madrid com a Barcelona compten amb tota la infraestructura necessària per oferir la millor solució en oficines flexibles i despatxos moblats, oficina virtual i domiciliació de societats, sales de reunions i formació així serveis de caràcter administratiu com l'atenció personalitzada de trucades i la gestió d'agendes. Disposem de centres de negocis a Barcelona i a Madrid.

Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
Anar a Dalt