Tant el nostre Centre de Negocis a Madrid com el nostre Business Center a La Moraleja (Alcobendas) compten amb sales de reunions adaptades a les necessitats d’empreses i professionals per a reunions de negocis.

Entre els serveis que inclouen podem destacar la connexió a internet mitjançant fibra òptica, WIFI, aire condicionat fred / calor, projectors o pantalles de plasma així com altres complements: pissarres blanques, flipcharts

A més, el nostre personal compta amb una àmplia experiència per oferir l’assistència tècnica i administrativa que pugui necessitar.

Combinat amb les nostres opcions de coffee breaks i càtering estem convençuts que som la solució perfecta per als seus esdeveniments i reunions de negocis a Madrid.


NETWORKIA manté una posició única per proporcionar al vostre negoci exactament l'espai que necessita, en el moment que ho vulgueu. Tots els nostres centres de negocis tant a Madrid com a Barcelona compten amb tota la infraestructura necessària per oferir la millor solució en oficines flexibles i despatxos moblats, oficina virtual i domiciliació de societats, sales de reunions i formació així serveis de caràcter administratiu com l'atenció personalitzada de trucades i la gestió d'agendes. Disposem de centres de negocis a Barcelona i a Madrid.

Promoció sales de reunions a Madrid El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sale...
Anar a Dalt